Ha nem tudod elmagyarázni,
akkor nem érted elég jól!

(Albert Einstein)

Szakmai tanácsadói csomagok

2023 novemberétől szakmai tanácsadói csomagokkal támogatjuk tagjainkat!

A tanácsadói csomagunkat megrendelők részére heti egy alkalommal állunk ZOOM-os felületen rendelkezésre. Várhatóan csütörtöki napokon nyitunk egy időablakot, mely időszakban a zoom-os link segítségével bejelentkezhetnek megrendelőink.

Az a kérdező, aki szóban/élőben kíván választ kapni, előzetesen jeleznie kell, hogy ezen időablakban élni kíván a kérdezés „zoom-os” lehetőségével.

Ezen igényét az adott hét hétfőjéig kell jeleznie!

Abban az esetben, ahol a téma jellege miatt nincs lehetőség szóban, élőben megválaszolni az adott kérdést, ott írásban továbbítjuk a válaszokat.

Tax 1 - csomag
2023 november 01 - 2024 október 31-ig tartó időszakban összesen 10 kérdésre vonatkozóan a csomag díja bruttó 70 000 forint.

Tax 2 - csomag
2023 november 01 - 2024 október 31-ig tartó időszakban összesen 20 kérdésre vonatkozóan a csomag díja bruttó 120 000 forint.

Tax 3 - csomag
2023 november 01 - 2024 október 31-ig tartó időszakban összesen 50 kérdésre vonatkozóan a csomag díja bruttó 210 000 forint

A kérdések tekintetében lehetőség van írásban választ kérni, de lehetőséget biztosítunk zoom-os felületen szóban is a válaszadásra.

Taxon-tagoknak 10% kedvezményt biztosítunk!

Megrendelőinknek tisztában kell lennie azzal, hogy tanácsadóink a jogszabályok ismeretében saját értelmezésüket közvetítik, de felelősséget nem tudnak vállalni a hivatal, vagy bíróság esetleges ellentétes döntésével/jogértelmezésével szemben!

Felhívjuk megrendelőink figyelmét, hogy nyilván vannak olyan kérdések, amelyeknek azonnali korrekt megválaszolása nem lehetséges, ezért a kérdés megválaszolása is időigényes lehet. Ezen esetekben a kérdéstől és ügytől függően 7-10 nap is eltelhet a kérdés korrekt megválaszolása érdekében.

Amennyiben a szakértőink nem tudnak egy adott kérdésben segíteni, eligazítást adni, akkor a kérdést fel nem tettnek kell tekintenünk.

A fel nem tett kérdések következő időszakra nem átvihetőek!

Az időszak közben becsatlakozott megrendelők esetében időarányosan állapítjuk meg a kérdések számát, ennek megfelelően a díjazást is!

Abban az esetben, ha a megrendelt csomag kérdésszámát felhasználta a megrendelő, nem kell a magasabb csomagba átkerülve a különbözetet megfizetni, egyedi árat állapítunk meg.

Szakmai tanácsadóink az alábbi témákban állnak rendelkezésre:

Szakmai tanácsadók:
Táborossyné dr. Morvai Zsuzsanna, Farkasné Gondos Krisztina és
Barabás Miklós

 

Amennyiben felkeltettük figyelmét, kérem keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken: info@tanulnek.hu