Ha nem tudod elmagyarázni,
akkor nem érted elég jól!

(Albert Einstein)

Online jelentkezés

(FIGYELEM! A kívánt képzést a lefelé mutató nyilacskára kattintva tudja kiválasztani.) FIGYELMESEN JELENTKEZZ! Ezzel segíted a munkánkat!

KÖLTSÉGVISELŐ ADATAI
(CSAK ABBAN ESETBEN TÖLTSE KI, HA ELTÉR A TANFOLYAMON RÉSZTVEVŐTŐL)
1. A megrendeléssel hozzájárulok e-mail címem felhasználásához hírlevél kiküldésének céljából. Erről az info@tanulnek.hu címen lehet leiratkozni!

2. A képzéssel kapcsolatos teljes körű tájékoztatást megkaptam.

3. Tudomásul veszem, hogy a jelentkezési lap elküldése megrendelésnek minősül, így a képzés megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A tanfolyam meghirdetett kezdési időpontja előtt nyolc nappal történő lemondás esetén a befizetett tanfolyami díj visszajár. Nyolc napon belüli lemondás esetén a befizetett díj 50 %-a levonásra kerül, amely összeg az ugyanabban az évben induló azonos konzultációba beszámítható. Abban az esetben, ha a lemondás nem történik meg, akkor függetlenül a részvételtől, a teljes képzés díja megtérítendő, amelyet a számlán szereplő határidőig köteles a megrendelő megfizetni.

4. A részvételi díjat a képzés visszaigazoláshoz mellékelt számla alapján átutaljuk.

5. Tudomásul veszem, hogy a be nem fizetett díjakat kintlévőség kezelőnek továbbítja a képző intézmény az utolsó fizetési felszólítás után.

6. Tudomásul veszem, hogy a konzultáció csak megfelelő létszám esetén indul.