Ha nem tudod elmagyarázni,
akkor nem érted elég jól!

(Albert Einstein)

Társadalombiztosítási és bérszámfejtési referens képzés (online)

Tervezett indulás

2021. október 30. (szombati napokon)

A képzés célja, hogy olyan szakembereket képezzünk ki, akik kifejezetten a tudás megszerzése miatt keresnek meg minket! Sokan nem szeretnének az OKJ útvesztőjében, OKJ-s papírt-papírra halmozni, így Nekik is itt a lehetőség!!! (érettségi és egyéb bemeneti feltétel nélkül is!)

A képzés NEM OKJ-s képzés! A tanfolyam végén tanúsítványt állítunk ki! 

A képzés tartalma megyegyezik a OKJ-s képzés tartalmával.

Részletfizetési lehetőség!

(Az egyénre szabott részletfizetési lehetőségről érdeklődjön az info@tanulnek.hu címen!!)

A tudás megszerzése céljából teljes nyugalommal kijelenthetjük, hogy jó helyen jársz! Hiszen nálunk megtanulod a bérszámfejtés, társadalombiztosítási pénzellátások és a munkajog minden megtanulható és megtanulhatatlannak hitt fortélyát. Kizárólag a szakmai tudás megszerzésére irányuló GYAKORLATI képzésre számíthattok!

De ehhez a hallgató is kell, hiszen az ingyenesen rendelkezésre bocsájtott tananyagot folyamatosan használjuk és azzal támogatjuk meg a tényleges gyakorlatiasságot!

A képzéshez szükséges közel 600 oldalas tananyagot és példatárat a Taxon biztosítja a hallgatók részére, amelynek nincs plusz költsége !!!! Az online órákon elhangzott tananyag fontosabb részeiről videós hanganyag is készül amely segíti az online órákon elhangzott anyag elsajátítását és megértését! A videófelvételeket akkor hallgatod le, amikor időd engedi! Így a 120  online tanórába nem tartozó egyéb ismeretekekről, kérdésekről is részletesebb tudást szerezhetsz (videós tananyag/oktatók által készített írásos anyag). 

Az oktatók által készített jegyzetek mellett a hallgatók megkapják térítésmentesen a 2021-es Társadalombiztosítási és bérügyi kalauzt és a 2021-es Munkaügyi útmutató és bérszámfejtési példatárat!!

Az oktatási napokon  hétköznapi csoport esetén 16.30-19.00 -ig tart a képzés, szombati napokon 08.30-13.00 - ig tart a képzés

Az oktatók személye lesz erre a GARANCIA!

Tantárgyak:

Szakmai tanácsadók:
Táborossyné dr. Morvai Zsuzsanna
Barabás Miklós

A képzés időtartama: 120  online tanóra + előre rögzített hanganyag és írásos tananyag az egyéni felkészüléshez 

Bruttó 149.900 Ft, azaz egyszáznegyvenkilencezer-kilencszáz forint

Amennyiben felkeltettük figyelmét, kérem keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken: info@tanulnek.hu