Ha nem tudod elmagyarázni,
akkor nem érted elég jól!

(Albert Einstein)

Előadóink kiadványai

 

Kedves megrendelők és érdeklődők!

 

Értesítjük Önöket, hogy a kiadvány már rendelhető a rendeles@abovo.hu címen!

Minden részletről levélben tájékoztatást kapnak!

Minden adatukat a GDPR szabályozásoknak megfelelően kezeljük!

A Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz – 2021 megjelenését ebben az évben is a megváltozott jogszabályok, valamint a képzések hallgatói és a már szakmában dolgozók folyamatos érdeklődése, a könyv iránti igénye tette szükségessé.

A kiadvány valamennyi, a 2021. január 1-jétől életbe lépett változást tartalmazza, és természetesen kitér a veszélyhelyzet miatt (átmenetileg) alkalmazandó jogszabályokra is. A hetedik alkalommal megjelenő kalauz szerzői mindezek mellett a szakmai fórumokon elhangzott kérdéseket is figyelembe véve egészítették ki és dolgozták át a legújabb kiadást.

A Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz – 2021 bemutatja a társadalombiztosítás alapelveit, történeti kialakulásának fontosabb állomásait, tárgyalja az egészségbiztosítási, a szociális és a családtámogatási ellátások alapfogalmait, a társadalombiztosítási nyugellátást, valamint azok funkcióit, jogosultsági feltételeit és igényérvényesítési szabályait. Emellett a munkajogi és adózási szabályokat is részleteiben ismerteti.

A Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz – 2021 kalauz átfogó jellegű, valamennyi aktuális változáson kívül azok gyakorlati alkalmazását is bemutatja. Így egyedülálló módon nemcsak az elméleti anyag megértését segíti, hanem magyarázatokkal ellátott nagyszámú példát is tartalmaz, és részletesen levezeti ezek megoldását.

A kalauz teljes egészében tartalmazza a 2021-ben induló új szakmajegyzékben jóváhagyott „Munkaerőgazdálkodási társadalombiztosítási ügyintézői képzés” tananyagát is!

 

A kötet szerzői:

Farkasné Gondos Krisztina – társadalombiztosítási szakember, adótanácsadó, oktató (pénzellátás, családtámogatás) és

Barabás Miklós – társadalombiztosítási szakember, közgazdász, adótanácsadó, oktató (járulék, adó, bér, munkajog).

Ára: 10500 Ft, amely a pandémiára való tekintettel, előreláthatólag március végéig tartalmazza a kézbesítés díját is.