Ha nem tudod elmagyarázni,
akkor nem érted elég jól!

(Albert Einstein)

Feliratkozás a hírleveleinkre

Kedves Hallgatóink!

Ezzel a regisztrációval minden, az adó-tb kalauz, munkajogi kalauz és a taxon.hu oldalon megjelent szakmai cikkeket és a képzésekről való értesítéseket fogjátok megkapni!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefon

  Születési hely (kötelező)

  Születési idő (kötelező)

  Állandó lakcím

  Értesítési cím (kötelező)

  Üzenet

  Nyilatkozat:
  A regisztrációs adatok megadásával kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Taxon-Art Kft képzéskínálatával és szakmai cikkeivel kapcsolatban az űrlapon megjelölt e-mail címemre magazin jellegű elektronikus hírlevelet küldjön.

  Kijelentem, hogy a jelen hozzájáruló nyilatkozat kiadására önkéntesen és a megfelelő tájékoztatás birtokában került sor.

  Személyes adatok védelme

  A Taxon-Art Kft az adataimat bizalmasan, hírlevél küldés céljából őrzi és kezeli, harmadik fél részére külön engedély nélkül át nem adja. A jelen nyilatkozatban foglaltak szerint adataim kezeléséhez ezennel kifejezetten hozzájárulok.

  Adatkezelés

  Tudomásul veszem, hogy személyes adataimat a a hatályos jogszabályi rendelkezések szerint a Taxon-Art Kft-vel kapcsolatos elektronikus hírlevelek részemre történő megküldése érdekében nyilvántartja és kezeli. A nyilvántartásban rögzített - az elektronikus hirdetés címzettjére vonatkozó - adat csak a jelen hozzájáruló nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően, ennek visszavonásáig kezelhető, és harmadik fél számára kizárólag az előzetes hozzájárulásommal adható át.

  Hírlevélről történő leiratkozás lehetőségei

  Tudomásul veszem, hogy amennyiben a későbbiekben nem kívánnék elektronikus hírlevelet kapni, úgy a jelen hozzájáruló nyilatkozatomat bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonhatom a számomra elküldött hírlevélben megjelölt módon, vagy a www.taxon.hu oldalon szereplő kapcsolati postacímre megküldött postai küldeménnyel. Vállalom, hogy a visszavonó nyilatkozatomat a hatályos jogszabályi rendelkezések előírásai miatt oly módon teszem meg, hogy személyem egyértelműen beazonosítható legyen. Tudomásul veszem, hogy a visszavonó nyilatkozat megérkezését követően a Taxon-Art Kft a személyes adataimat a nyilvántartásából haladéktalanul törli, részemre a továbbiakban elektronikus hirdetést nem küld.